Specialdesignede løsninger hjælper Solhuset med at nedbringe CO2-udslip

 

I institutionen Solhuset gør de bruge af flere forskellige former for vedvarende energikilder. Det er noget de har helt særligt fokus på for at skabe nogle bæredygtige rammer, som kan være med til at skabe forståelse og opmærksomhed hos institutionens børn. 

“I Solhuset har vi klima, miljø og energi i børnehøjde. Solhuset har børn med omtanke” – Solhuset. 

I den forbindelse har Solhuset anskaffet flere af Vindbys (nu EnergiLegs) løsninger og bæredygtige energikilder til uderum og bygning. Et EnergiHåndtag fungerer som drivkraften bag oplysningens af institutionens cykelskur – når man drejer på håndtagene lyses skuret op. Et EnergiHjul står på legepladsen og producerer energi, når børnene tumler rundt i hjulets tromle.  

Mere om produkterne

Det er den perfekte tilføjelse til institutioner, som ønsker at skabe fokus på bevægelse, bæredygtig energi og teknologi. Lad børn træne motoriske færdigheder, skab bevægelsesenergi og omdan den til lyd eller lys.

Sæt et helt nyt perspektiv på energiforbrug og læringen om selvforsynende energi. EnergiHåndtaget er et oplagt værktøj til at kombinere bevægelse og læring. Ideel til børn og unge fra 6 år.