Om EnergiLeg

Når teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd

INNOVATIVE TEKNOLOGISKE GRØNNE LØSNINGER

Solens varme stråler, vindens rusken, vandets kraft og menneskets muskler – grøn energi findes i mange forskellige afskygninger. EnergiLeg er eksperter i Energy & Engineering indenfor bæredygtig energi.

Fælles for alle medarbejdere er, en passion og evne til at skabe innovative teknologiske løsninger – der gør en forskel for miljøet.

FRA VERDENSMÅL TIL VIRKSOMHEDSMÅL

sundehed og trivsel

EnergiLeg er Skandinaviens førende producent indenfor interaktiv selvforsynende formidling, læring og bevægelse.

    

ansvarligt forbrug og produktionGennem brug af vedvarende energikilder bidrager vi til læring om teknologi, vedvarende energi og bæredygtighed. 

  

baeredygtig energiVi designer løsninger med selvforsynende energi. Vi har installeret vedvarende energikilder på egne fabriksbygninger i Helsingør. Dansk design og produktion med fokus på klimaoptimering af produkterne.

 

“Samskabelse og nytænkning er nøgleord i vores ordbog og vi arbejder hele tiden med at udvikle nye løsninger med selvforsynende teknologi, som kan bidrage til at danne fremtidens samfundsborger

Med venlig hilsen Ole Jönsson & Malou Havskjold

SAMARBEJDSPARTNERE

VIDEN OM VIND

VidenOmVind har som overordnet mål at bidrage til, at opstillingen af nye vindmøller i kommunerne sker på et veloplyst grundlag med henblik på at fremme et godt naboskab til vindmøllerne. Formålet er at skabe en god dialog såvel lokalt som nationalt med naboer, borgere, politikere, embedsmænd og journalister.

Sammen med Viden Om Vind har EnergiLeg et godt samarbejde for at udbrede god lydformidling i naturen om de lokale møller i det danske land. 

LÆS VORES VE & KLIMA KONCEPT ARK HER

NATURFAGSKONSULENTEN

Ulla Hjøllund Linderoth er uddannet biolog. 
Ulla er selvstændig naturfagskonsulent med spændende projekter og har tilknytning til mange institutioner og virksomheder.

Ulla  samarbejder med EnergiLeg for at udvikle de bedste læringsmoduler til vores koncepter.

EnergiLeg taler med vores koncept om bæredygtig energi og interaktiv lydformidling ind i STEM regi og Digital Dannelse. Med Ulla som partner får vi vores materiale tilpasset til de forskellige aldersgrupper på fineste vis.

LÆS VORES DIDAKTISKE GRUNDLAG HER

LYDVÆRK

Lydværk arbejder med lyd, lydoplevelse og lyttevaner. Lydværk undersøger hvordan lyd påvirker vores hverdag og sociale adfærd, og hvordan vi kan arbejde kreativt med disse lyttevaner. Bag Lydværk står Ingeborg Okkels, cand.mag. i musikvidenskab og ph.d. i musik- og lydopfattelse (Københavns Universitet).

Ingeborg  har forsket, undervist og ledet projekter omkring musik og lyd gennem de sidste 17 år.

EnergiLeg samarbejde med Ingeborg for at kunne give vores kunder det bedste udgangspunkt i at skabe deres unikke lysformidling. Vi laver  blandt andet workshops og dialogmøder

LÆS VORES WHITEPAPER HER 
Og læs om vores LYD WORKSHOP HER

Om Personerne bag

Malou Havskjold

Malou er direktør og medejer af EnergiLeg – en visionær og handlekraftig iværksætter, som har hjulpet mange organisationer med at realisere visioner og strategier med stor succes. Hun er ekspert i adfærd og forandring, og  har drevet forandringprojekter og  transformationsprogrammer inklusiv implementering af digitale og teknologiske løsninger de seneste 20 år på tværs af brancher og både i den offentlige og private sektor. Hun har +20 års erfaring indenfor kompetenceudvikling og mentaltræning for voksne,  facilitering og coaching. Hun har det som en fisk i vandet, når projekter er komplekse, har mange interessenter og der er masser af adfærd, som skal ændres. Sofie har en passion for at øge menneskets bevidsthed blandt andet ved at bygge bro mellem produkter og bruger. Læs mere om Malou på Linkedin.

Ole Jønsson

Ole er udviklingsdirektør og stifter af ingeniør- og energivirksomheden EnergiLeg – en passioneret opfinder med solid teknisk viden og et hjerte, der banker for bæredygtighed og teknologi. Det skinner igennem i EnergiLegs produkter, der forbinder bæredygtig energi, science og teknologi i lærende aktiviteter og skræddersyede løsninger.

Teknologisk Institut, Danfysik og Siemens er nogle af de kunder, som har brugt Oles kompetencer og know-how til design og udvikling af værktøjer, højteknologiske maskiner, elektriske- og mekaniske løsninger. Læs mere om Ole på Linkedin.