Om EnergiLeg

Når teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd

Solens varme stråler, vindens rusken, vandets kraft og menneskets muskler – grøn energi findes i mange forskellige afskygninger. EnergiLeg er eksperter i Energy & Engineering indenfor bæredygtig energi.

INNOVATIVE TEKNOLOGISKE GRØNNE LØSNINGER

Fælles for alle medarbejdere er, en passion og evne til at skabe innovative teknologiske løsninger – der gør en forskel for miljøet.

EnergiLeg er Skandinaviens førende producent indenfor interaktiv selvforsynende formidling, læring og bevægelse. Verdensmål nr. 3: Sundhed og Trivsel

Gennem brug af vedvarende energikilder bidrager vi til læring om teknologi, vedvarende energi og bæredygtighed. Verdensmål nr. 7: Bæredygtig Energi.

Vi designer løsninger med selvforsynende energi. Vi har installeret vedvarende energikilder på egne fabriksbygninger i Helsingør. Dansk design og produktion med fokus på klimaoptimering af produkterne. Verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

“Samskabelse og nytænkning er nøgleord i vores ordbog og vi arbejder hele tiden med at udvikle nye løsninger med selvforsynende teknologi, som kan bidrage til at danne fremtidens samfundsborger.”

Med venlig hilsen

Ole Jönsson & Sofie Halkjær

Om Personerne bag

Sofie Halkjær

Sofie er direktør og medejer af EnergiLeg – en visionær og handlekraftig iværksætter, som har hjulpet mange organisationer med at realisere visioner og strategier med stor succes. Hun er ekspert i adfærd og forandring, og  har drevet forandringprojekter og  transformationsprogrammer inklusiv implementering af digitale og teknologiske løsninger de seneste 20 år på tværs af brancher og både i den offentlige og private sektor. Hun har +20 års erfaring indenfor kompetenceudvikling og mentaltræning for voksne,  facilitering og coaching. Hun har det som en fisk i vandet, når projekter er komplekse, har mange interessenter og der er masser af adfærd, som skal ændres. Sofie har en passion for at øge menneskets bevidsthed blandt andet ved at bygge bro mellem produkter og bruger. Læs mere om Sofie på Linkedin.

Ole Jønsson

Ole er udviklingsdirektør og stifter af ingeniør- og energivirksomheden EnergiLeg – en passioneret opfinder med solid teknisk viden og et hjerte, der banker for bæredygtighed og teknologi. Det skinner igennem i EnergiLegs produkter, der forbinder bæredygtig energi, science og teknologi i lærende aktiviteter og skræddersyede løsninger.

Teknologisk Institut, Danfysik og Siemens er nogle af de kunder, som har brugt Oles kompetencer og know-how til design og udvikling af værktøjer, højteknologiske maskiner, elektriske- og mekaniske løsninger. Læs mere om Ole på Linkedin.