Tre vindmøller til Roskilde Festival & MUSICON

Musicon er Roskildes kreative og levende bydel, som ligger i den sydlige del af Roskilde og breder sig over 250.000 m2. Her trives kultur, butikker og foreningsliv – og så er bæredygtighed i fokus. MUSICONs haller benyttes også Roskilde Festival – et af festivalsæsonens største højdepunkter. 

Roskilde Festival og MUSICON er fælles om vindmølleprojektet fra Vindby (nu EnergiSol). Vindmøllerne er opsat på Musicons areal, hvor de indgår i den digitale legeplads, PIXLPARK. Møllerne bliver taget ned i forbindelse med Roskilde Festival og Roskilde Dyrskue, og opstillet på ny i PIXLPARK når begivenhederne er afsluttede. 

De mobile fundamentblokke gør det nemt at flytte møllerne mellem områderne. EnergiLegs vindmøller er mobile, og kan derfor nemt benyttes i flere sammenhænge, og nedtages efter behov.

Mere om produkterne

Vindmøllen er en oplagt mulighed for skoler, da den kan bruges i undervisningen som et pædagogisk redskab. Du kan udforske de tekniske forudsætninger i møllen, og benytte data og målinger.

Indret uderum med alternative energihinder, som til sammen kan give et imponerende udtryk og en bæredygtig profil. Vi har brede kompetencer indenfor solenergi og  stort kendskab til unikke solcelleløsninger og montage.