Sanserne bliver aktiveret i Guldborgsund Zoo

I Guldborgsund Zoo her sanserne i fokus. De bruger SanseHjulet til at formidle regnskovens forunderlige rige ved at stimulere både lugte- høre-, og følesanserne. Det giver en ekstra dimension til oplevelsen i Botanisk Have og Zoo. 

“SanseHjulet er en sjov og anderledes måde at formidle historier og fortællinger på til både store og små. Udover historier og fortællinger, bliver de besøgende også udfordret fysisk, når de skal dreje på hjulets håndsving for at aktivere hjulets historier og dufte” – Belinda Pyndt Grunow, Faglig koordinator, Guldborgsund Zoo og Botanisk have.

Siden SanseHjulet blev installeret har gæsterne blandt andet fået mulighed for at lytte til latterfuglen. Det er dyrepasseren selv, som har intakt speaken.

I Guldborgsund Zoo og Botanisk Have kan du opleve hele 90 forskellige dyrearter – og det er slet ikke det hele. Udover det, kan du dufte til tusindvis af blomster og planer. Gartnerne forsøger at gøre oplevelsen så autentisk som muligt ved at skabe et billede af historien om livets udvikling og tilpasning til jorden. Klart et besøg værd! 

sansehjul

Mere om produktet

Al bevægelse og sanseoplevelse med kroppen stimulerer hjernen. Drej på hjulet og du får en oplevelse for lugte- og høre sansen. Ideel til formidling og til mennesker med særlige behov.