Klar til efterårets messer

I november 2017 løber to store messer af stablen – Skoleledernes Årsmøde og FSB messen. To store messer, som Energileg skal være en del af.

Skoleledernes årsmøde

Den 2. og 3. november strømmer landets skoleledere mod Aalborg for at deltage ved Skoleledernes Årsmøde 2017 – både kronprinsessen og undervisningsministeren kigger også forbi. I år er overskriften for mødet “Folkeskolen. Vores. Hele livet.” – det bliver to dage fyldt op til randen med inspiration og nye spændende input. 

Det er i folkeskolen, at fremtidens samfundsborgere bliver støbt, dem, som skal skabe samfundet i fremtiden og få de nye idéer. Det er i folkeskolen, at børnene får fyldt skoletaksen med både læring og erfaringer, som de skal bruge resten af deres liv. 

Bæredygtighed er på dagsordenen både i Danmark men også globalt. Derfor er det er vigtigt, at børnenes skoletaske også bliver forsynet med en grundlæggende forståelse, hvad energi er for en særlig størrelse og hvordan alternative energikilder kan bidrage til energiforbruget i hverdagen – det er dem, der skal finde de bæredygtige og innovative løsninger i fremtiden.

Teknologien bag Energileg-produkterne kombinerer leg, læring og energiproduktion. De kan nemt integreres i både undervisning og skolegård. Den velkendte skolegård får et anderledes udtryk, den naturvidenskabelige undervisning bliver mere konkret, levende og interessant og som bonus kan produkterne være med til at få energiforbruget til at skrumpe. 

FSB Messen i Köln 
FSB Messen løber af stablen den 7. – 10 november 2017. Branchefolk fra hele verden vil i disse dage strømme til Köln for få inspiration og inspirere andre – der vil være mere end 650 udstillere fra 45 forskellige lande. Det er branchens svar på Fashion Week for modeinteresserede og Food Festival for madinteresserede. Denne globale sammenkomst bringer både kommuner, arkitekter, investorer og operatører sammen fra hele verden.Energileg står klar til at formidle den bæredygtige vision om, hvordan hverdagen kan gøres mere bæredygtig, hvis man tænker lidt anderledes på institutioner, i kommuner, i byrum eller lignende. 
Vi kan nemlig alle sammen være med til at skabe rammerne for en mere bæredygtig adfærd i hverdagen. 

Se alle vores bæredygtige produkter