Kan du løbe som en dino?

Kan du løbe som en dino ? - legende formidling til de mindste

I Københavns Zoo‘s Dinopark formidles de store fortidsdyr for de mindste, som ikke kan (eller gider) læse skilte endnu! Fokus er på at skabe formidlende aktiviteter, der gør oplevelsen kropslig og tilgængelig for de 3-6-årige, som udgør den største gruppe af gæster i Zoo.  

En af aktiviteterne i Dinoparken er et EnergiHjul (i udgaven Naturhjul, malet sort). Her kan man prøve kræfter med at løbe lige så hurtigt som en Deinonychus – en hurtigt løbende dinosaur med lange, stærke ben.  

EnergiHjulet er populært blandt børnene, der også straks opfinder deres egne lege og sammen udvikler deres motorik og balanceevne 

Med de mange små fingre i og omkring hjulet er det en – vigtig – selvfølge, at hjulet er fuldstændig sikkert! EnergiHjulet er certificeret ud fra alle legepladssikkerhedsstandarder, så hverken fingre eller tøj kan komme i klemme. 

I EnergiLeg elsker vi at se, når vores produkter skaber leg, glæde og læring – også til de mindste!   

Vi sætter en stor ære i at levere sikre og tilgængelige produkter, som kan invitere børn og barnlige sjæle til at gå på opdagelse og mærke deres krop. Det er leg og læring, når det går op i en højere enhed".

Ole Jönsson, Projektudviklingsdirektør i EnergiLeg
EnergiHjul i Københavns Dino Zoo
EnergiHjul i Københavns Dino Zoo
EnergiHjul i Københavns Dino Zoo Skilt

Produkt

Det er den perfekte tilføjelse til børnehaver og skoler, som ønsker at skabe fokus på bevægelse, bæredygtig energi og teknologi. Lad børn træne motoriske færdigheder, skab bevægelsesenergi og omdan den til lyd eller lys.