Læn dig tilbage og lyt! 

Danmarks stolte tradition for vindmølleenergi står udstillet på Energimuseet i Bjerringbro.  

 

EnergiMuseet knejser tre ikoniske vindmøller, der fortæller om en rivende udvikling inden for vindteknologi og havvindmøller tilbage fra 1957 og frem til i dag. 

Og nu er det muligt at sidde og betragte møllerne, mens du lytter til deres historie. Du skal blot vippe på bænken, ligesom i en gyngestol, så skaber du energi til at afspille lyden. Det er bæredygtigt energi, ligesom den vindmøllerne producerer! 

EnergiLeg audiobænk på Energimuseet
EnergiLeg audiobænk på Energimuseet
EnergiLeg på Energimuseet
EnergiLeg audiobænk på Energimuseet
EnergiLeg audiobænk på Energimuseet

Interaktiv installation

Hver mølle har fået sin egen interaktive installation med en AudioBænk og et formidlingsbanner på en specialbygget rørkonstruktion. Installationerne inviterer besøgende til at give sig tid og lytte til møllens historie, mens øjnene er fri til at se ordentligt på møllens detaljer. 

Bænken inviterer til en fordybet lytteoplevelse, som samtidig får et socialt og samlende element, når man sidder flere på bænken og lytter samtidig. Det interaktive element holder kroppen aktiv og giver brugeren en oplevelse af at være medskaber af formidlingssituationen. 

Energimuseet har været glade for denne løsning til deres udendørs formidling om vindenergi: 

“Vi har været rigtig glade for samarbejdet med EnergiLeg og kan anbefale AudioBænken til andre, der ønsker at skabe et fint fordybelsesrum med lydformidling udendørs”

siger Louise Valeur, der er udstillingsprojektleder på Energimuseet. 

Produkt

Den TalendeBænk er en perfekt løsning til jer, der ønsker et interaktivt lydprodukt, som både kan bruges i inde- og uderum. Den er også ideel som en integreret del af en udstilling eller naturrute.