Solceller og solcelleanlæg

EN GOD FORRETNING - for dig og for miljøet

Solceller er en god løsning til dig, der ønsker at opnå store besparelser på elregningen og samtidig gøre noget godt for miljøet. Anlægget danner elektricitet til dit hjem ved at optage solenergi fra sollyset. Jo stærkere lyset er, jo mere energi kan solcellerne optage og omdanne til elektricitet.

Ideel til el-bil opladning – da vi også leverer batteripakker!

HVAD SIGER ENERGILEGS KUNDEr

Vi har talt med nogle af vores kunder, som efter ti år fortæller om deres oplevelse med EnergiLeg – dengang og nu. LÆS MERE HER

Solcellekunde reference Åkerlund
100% TILFREDS KUNDE

Martin Åkerlund fik installeret solceller  i 2012. Et  6kW solcellesystem med KOSTAL Inverter og en luft/luft varmepumpe. Han har sidenhen konverteret 100% fra elvarme til sol + varmepumpe. Det var trygt og godt at handle med Ole og EnergiLeg og der var og har aldrig været fejlmeldinger på systemet, så Martin fortæller, at han også den dag i dag er 100% tilfreds med løsningen. 

"Jeg kan kun give de bedste anbefalinger"

Martin Åkerlund Produktionsansvarlig.

Martins kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

Solcellekunde reference Johansen
STYR PÅ PROCESSERNE

Ulf fik i 2012 installeret et 4,5kW  med KOSTAL Inverter og en luft/luft varmepumpe. Dengang var det en helt ny verden med solceller og vedvarende energi hos private forbrugere. Derfor var det vigtigt for Ulf at der var styr på processerne, levering og ikke mindst produkterne. Ulf blev kunde grundet den gode mund til mund omtale af EnergiLeg, og var dengang specielt meget tilfreds med både levering og montage. Ulf vil klart anbefale EnergiLeg til andre som har brug for solcelleløsninger.  

"Det var en spændende tid, og jeg gik bevidst efter kendte mærkevarer for at sikre stabil drift"

Ulf Hesselager Johansen (Ingeniør), Køge

Ulfs kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

Energileg Solcelletag
GOD LOKAL SUPPORT

Erik har i mange år været en del af elektrikerbranchen, og kender alt til installation af solceller. Da han selv fik installeret et solcelleanlæg var der ikke mange leverandører. Følgende var vigtigt for Erik
1) Lokal support
2) Vejen til en konkret løsning på eventuelle nedbrud kunne klares så hurtigt som muligt.

Men da det kun har været Inverteren, der har lavet lidt vrøvl med, og dette blev udbedret uden beregning kan man ikke være mere tilfreds.

"Jeg anbefaler altid Ole og EnergiLeg, hvis jeg hører om nogen der overvejer solcelleløsninger. Her er jeg sikret gode og solide løsninger, der holder og lever op til mine forventninger."

Erik Petersen (Pensioneret installatør hos Dyhl) Ålsgårde

Eriks kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

IMG_20220412_145245
ANLÆGGET KØRER PERFEKT

Med en produktion over 42.000 Kw siden 2012 har solcelleløsningen hos Finn fungeret perfekt. Finn valgte EnergiLeg, da han ønskede at bruge et lokalt forankret firma.
Finn havde hørt om EnergiLeg og ud fra dialog om metoder, pris, og produktkendskab var det et positivt samarbejde. Der har ikke været behov for support efter montage for anlægget kører perfekt.

"Jeg vil helt klart anbefale EnergiLeg til andre, som går med tanker om at investere i et solcelleanlæg. Jeg får den rette professionelle rådgivning og jeg føler at jeg er i gode hænder"

Finn Jung Svendsen (Pensioneret entreprenør) Hornbæk

Finns kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

Hanne så EnergiLegs annonce IdéNyt hvor en solcelle-overdækning over en terrasse var vist på et flot foto. 
Det var lige det Hanne ledte efter og ringede straks til Ole,  der med god support og vejledning fik konstrueret og tegnet den helt rigtige løsning til Hannes hus. 
Hanne har altid været meget tilfreds med både konstruktionen og solcelleløsningen og det står som nyt, selvom det nu har 10 år på bagen. Solcelle systemet kører upåklageligt.

"Solcellerne er jo fantastiske, da de lader lyset gå igennem så jeg både får udbytte af solenergien og lyset"

Hanne Nielsen (Pensionist) Søborg

Hannes kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

Solcelleanlæg kundecase
GODT OG SOLIDT PRODUKT

Som Senioringeniør hos Danfysik og Teknologisk Institut har Nils igennem mange år haft kendskab til højteknologiske løsninger.
For Nils var følgende parametre vigtige

1) Han fik et solidt og godt produkt installeret

2) Han havde tillid til at det blev monteret korrekt.

Dialogen mellem Niels og EnergiLeg var god og konstruktiv, hvilket også er en vigtig værdi i et samarbejde.
Nils fik i 2012 installeret et 6KW solcelleløsning med KOSTAL inverter. Systemet var dimensioneret til at producere lidt ekstra for at kunne trække en senere opsat varmepumpe. Denne løsning var og er Nils den dag i dag yderst tilfreds med.

"God dialog og ekspertise betyder meget for mig. Jeg anbefaler allerede EnergiLeg til andre, da Ole er professionel og har gode kompetencer indenfor teknologien, og du er sikker på at få den mest optimale løsning."

Nils Hauge - Pensioneret Ingeniør Tåstrup

Nils kundeoplevelse hos EnergiLeg i stjerner?

Drømmer du om et solcelleanlæg?
Kontakt os for en snak
eller uforpligtende tilbud

6 gode grunde til at få et solcelleanlæg

• Sparer klimaet for CO₂
• Spar penge på elregningen
• Mulighed for salg af overskudsstrøm
• Opnå en værdistigning af din bolig
• Opnå bedre energimærkning ved salg af boligen

• Lang levetid på solcelleanlægget

INFO OM SOLCELLEANLÆG

Der findes forskellige størrelser anlæg. I Danmark er 6 kW solcelleanlæg den mest almindelige størrelse. Dette anlæg vil dække det årlige elforbrug for en gennemsnitlig husstand med to voksne og to børn. Prisen på et solcelleanlæg vil variere alt efter bl.a. størrelse, kompleksitet, og den ønskede strøm-produktion fra taget.

ERFARING og EKSPERTISE

 Vi er specialiseret i pakkeløsninger på solcelleanlæg og har mere end 10 års erfaring. Vi hjælper dig med at finde det anlæg, der passer til dine behov og med ansøgninger til energistyrelsen. Når du er registeret hos Energistyrelsen, vil du blive afregnet time for time og du får penge for den overproduktion af el, som du sender tilbage på el-nettet.

Vi garanterer godt håndværk, faglig ekspertise og den bedste kvalitet på alle elementer i dit nye solcelleanlæg.

EnergiLeg har et stort produktsortiment i kvalitets solceller, vindmøller og invertere, og vi har desuden udviklet en serie af egne produkter, hvor vedvarende energi er den centrale del i det færdige produkt.

EnergiLeg anvender de nyeste 3D tegne- og konstruktions programmer fra Autodesk til løsning af vores projekter. Det gør at vi er i stand til at kommunikere omkring tekniske detaljer med vores kunder og samarbejdspartnere på højt fagligt niveau – både nationalt og internationalt.

Du finder INGEN priser og pakkeløsninger på vores hjemmeside, fordi vi altid kigger grundigt på dit behov og din situation – alt andet er I vores optik useriøst i så stor en beslutningsproces.  

Faktorer som spiller ind 

 • Strømforbrug – Ikke to husstande er ens når det glæder strømforbrug! Antallet af personer i husstanden, opvarmningsform til varme og brugsvand samt transportmiddel, som el-bilen, har indflydelse på optimale dimensioner af et solcelleanlæg til nutidens bolig.  
 • Fremtidssikring – En Investering i et solcelleanlæg kan være en dyr løsning for mange og anlægget skal holde i mange år, og måske skal boligen også fremtidssikres med nye energiløsninger, som for eksempel konvertering fra olie eller gas til varmepumpe eller du har planer om en elbil.
    

Sådan samarbejder vi med dig  

 • Indledende telefonmøde med overslagspris – Vi gennemgår sammen dine ønsker, tanker og ideer på et indledende telefonmøde. Her bliver du spurgt ind til dit nuværende energiforbrug og ønsker til fremtidigt forbrug. Ligeledes spørger vi ind til om din ejendom er velegnet til solceller, er der skygge påvirkninger eller andre forhold som vi skal tage hensyn til? Hvordan ligger tagflader og hvilken type tag er der på din ejendom? Vi oplyser en overslagspris på projektet ud fra erfaring og knowhow.  
 • Besøg af erfaren solcellekonsulent – Hvis du herefter ønsker at arbejde videre med projektet, så sender vi en erfaren solcellekonsulent forbi og gennemgår alle praktiske detaljer.   
 • Du modtager skriftligt tilbud – Efter ca. 7 arbejdsdage modtager du et tilbud fra os med en oversigts tegning med bygning set fra de sider, hvor solcellerne skal opsættes. Du modtager også en vejledende EU solcelle/batterirapport, som beskriver anlæggets nøjagtige placering, orientering, produktionsestimat samt en oversigt over antallet af dage med fyldt/afladt batteri på mdr. basis. 
 • Solcelleanlæg i drift – Hvis du herefter beslutter dig for at købe et solcelleanlæg hos os,  så accepterer du tilbuddet på mail. Normalt går der 6-8 uger fra du har besluttet dig omkring køb til det færdige solcelleanlæg er i drift og producerer strøm til glæde for miljøet og din pengepung. 

Sådan samarbejder vi med dig  

 • Indledende telefonmøde med overslagspris – Vi gennemgår sammen dine ønsker, tanker og ideer på et indledende telefonmøde. Her bliver du spurgt ind til dit nuværende energiforbrug og ønsker til fremtidigt forbrug. Ligeledes spørger vi ind til om din ejendom er velegnet til solceller, er der skygge påvirkninger eller andre forhold som vi skal tage hensyn til? Hvordan ligger tagflader og hvilken type tag er der på din ejendom? Vi oplyser en overslagspris på projektet ud fra erfaring og knowhow.  
 • Besøg af erfaren solcellekonsulent – Hvis du herefter ønsker at arbejde videre med projektet, så sender vi en erfaren solcellekonsulent forbi og gennemgår alle praktiske detaljer.   
 • Du modtager skriftligt tilbud – Efter ca. 7 arbejdsdage modtager du et tilbud fra os med en oversigts tegning med bygning set fra de sider, hvor solcellerne skal opsættes. Du modtager også en vejledende EU solcelle/batterirapport, som beskriver anlæggets nøjagtige placering, orientering, produktionsestimat samt en oversigt over antallet af dage med fyldt/afladt batteri på mdr. basis. 
 • Solcelleanlæg i drift – Hvis du herefter beslutter dig for at købe et solcelleanlæg hos os,  så accepterer du tilbuddet på mail. Normalt går der 6-8 uger fra du har besluttet dig omkring køb til det færdige solcelleanlæg er i drift og producerer strøm til glæde for miljøet og din pengepung.

   

Pris og kvalitet hænger sammen 

Er du på udkig efter det billigste solcelleanlæg skal du ikke handle hos os.  Vi har +15 års erfaring med dimensionering og opsætning af solcelleanlæg, og vi arbejder udelukkende med anerkendte brands som f.eks. LG, Bosch, KOSTAL, SMA og FRONIUS. God kvalitet og tilfredse kunder betaler sig ofte i længden. 

Nutidens solceller forventes at kunne producere strøm i minimum 25 år, hvilket de fleste seriøse solcelleproducenter garanterer – ofte ligger tilbagebetalingstiden på 8 til 10år, hvis du selv forbruger alt den produceret strøm.  

STOR SOLCELLELØSNING TIL GRANBOHUS I FREDENSBORG
Fredensborg Kommune er en af frontløberne inden for klima- og energiområdet. I 2012 besluttede kommunen at totalrenovere varmeanlægget i Granbohus.

Det førte til en totalentreprise, hvor Vindby (nu EnergiLeg) stod for monteringen af et stort solcelleanlæg på hele 140 m2. Solcellerne sender ikke kun et grønt signal, de bidrager også til at nedbringe kommunens CO2-udledning.

solcelleanlæg

TYNDFILMSSOLCELLER TIL KONTORBYGGERI I HONGKONG

I løbet af 2011 og 2013 leverede vi solceller til Siemens kontorbyggeri Building Technologies i Hongkong. Solcellerne var typen: 20 kWp sharp solcelle tyndfilmsteknologi. Forud for leveringen gik et projektforløb som har været både anderledes og interessant.

Fælles for solcelleanlæggene er, at de er monteret på bygninger med flade tag ovenpå et konsolsystem.

Det sikrer, at montagen er både hurtig, effektiv og nem.

FREMTIDENS ELPRODUCERENDE SOLAFSKÆRMNING
Danskerne bruger rigtig meget tid på terrassen – men hvorfor lade en terrasseoverdækning stjæle alt sollyset? EnergiLegs solcelleløsning til terrasseoverdækning erstatter den klassiske tagbelægning med transparente solceller, så lyset kan trænge gennem overdækningen.

Løsningen er ideel, fordi den lader solens lys komme ind på terrassen i begrænset mængde – og så producerer solcellerne el til hjemmet.

Terrasseoverdækningen kan tilpasses det enkelte projekts størrelse og behov.

103 M2 SOLCELLEMARKISE PÅ FREDENSBORG RÅDHUS
I september 2013 begyndte Vindby (nu EnergiLeg) på etableringen af en 103 m2 stor solcellemarkise på Fredensborg Rådhus – totalydelsen for det store anlæg er 15 kWp.

Fredensborg Kommune er frontløber på klima- og energiområdet og har tidligere gjort brug af vores kompetencer og løsninger eksempelvis i forbindelse med totalrenoveringen af varmeanlægget hos Granbohus. Hertil kommer flere varmepumpeprojekter på offentlige bygninger i Fredensborg Kommune.

SOLCELLEBRANDS VI FORHANDLER