Selvforsynende interaktiv formidling

Giv publikum endnu større oplevelser

VELKOMMEN TIL EN VERDEN FULD AF FORMIDLING PÅ NYE MÅDER.
lad os designe det bedste koncept sammen – kontakt os.

skab liv med lyd

SKAB LIV MED LYD

StoryTeller og AudioBænk forener lyd med det fysiske rum på en innovativ måde, der stimulerer sanserne og skaber nye sociale oplevelser for hele familien på tværs af aldersgrupper og typer af brugere. 

Væk passive omgivelser til live ved at skabe opslugende – lokationsbaserede lyddramaer, der giver plads til fordybelse, nærvær og samvær. Lad inspirerende informationer, tankevækkende historier eller fun facts sive lige ind i øregangene, mens brugeren oplever omgivelserne. 

Lad os sammen skrue op for formidlingen om den verden, vi alle lever i. 

Download brochure StoryTeller her.

Læs mere om StoryTeller her.

Læs mere om AudioBænk her.

Energikilde: Bevægelsesenergi eller solenergi

sansehjul

STIMULÉR FLERE SANSER

Menneskets stemme og musik kan gengive mange ting, og hvis du så krydrer det med en duftoplevelse, så får følelserne frit spil. SanseHjulet kan give publikum en sublim oplevelse!

Lad dyrepasseren, naturvejlederen eller den frivillige dele deres dragende historier og vælg en duft som giver historien ekstra dimension.

Giv jeres besøgende en ekstra oplevelse med en interaktiv installation, hvor den besøgende selv er med til at skabe sin oplevelse. Brug den interaktive installation til at underholde eller informere besøgende, til at få ventetiden i køen til at føles kortere, som et element i en større udstilling eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan interaktivitet kan bruges.

Læs mere om Sansehjulet her.

Energikilde: Bevægelsesenergi

infotavlen

SKAB LIV MED LYS

En af de mest effektive måder at fange folks opmærksomhed på, er ved at præsentere dem for et visuelt virkemiddel. 

Lad familien samles om InfoTavlen, og udforske verden. Din varme hånd producerer lys og viser dig placeringen på kortet – en ny og anderledes måde at læse kort/information på. Vil du vise, hvor de forskellige organer sidder i kroppen?  Hvor er styrbord og bagbord på et skib? Hvordan du finder rundt på museet? Eller hvilke seværdigheder har kommunen?

Med udgangspunkt i jeres formidlingsbehov idéudvikler vi en løsning, som styrker og højner formidlingen og underholdningsværdien.

Læs mere om InfoTavlen her.

Energikilde: Kropsvarme

Oplevelsesbaseret formidling

VI OPLEVER VERDEN GENNEM SANSERNE

Sanserne er kilde til at få viden om sig selv og dem verden vi lever i. Sansecellerne fra de forskellige områder sender konstant forskellige impulser til hjernen, som sorterer og fortolker de mange input til et sammenhængende billede af virkeligheden.

Al bevægelse og sanseoplevelse med kroppen stimulerer hjernen. Vores populære produkter skaber oplevelser gennem interaktion og stimulering af primært høre-, syns-, lugte- og følesansen.

EN ROBUST GRØN OG DRIFTSIKKER LØSNING

Energien til teknologien kommer fra vedvarende energikilder, som bevægelsesenergi, solenergi og termisk energi. De fleste vælger løsninger, hvor brugeren selv skaber energien. Dermed ingen elektrisk forsyning og minimal drift og vedligehold.

De fleste vores formidlingsløsninger kan stå både inde og ude – vandtætte, vandalsikrede konstruktioner, som kan stå uden opsyn.

STANDARD ELLER NOGET UNIKT?

Vores teknologiske løsninger kan indbygges i alle former for udstillinger, bænke, sveller og skraldespande – kun fantasien sætter grænser.  Det vigtigste er, at den enkelte løsning tilfører værdi til både brugeroplevelsen og til den daglige drift af udstillingen.

Stimulér sanserne

Udvalgte kundecases

Flynderupgård Museet forbinder inde- og udeoplevelser med InfoTavlen

På overfladen ligner Flynderupgård Museet i Espergærde en imponerende herregård, men bag de gamle mure kan museets gæsterne finde udstillingerne om landet og kulturlandskabet – og udstillinger, som har taget en ny formidlingsmetode i brug med InfoTavlen

Sanserne bliver aktiveret i Guldborgsund Zoo

I Guldborgsund Zoo bruger de SanseHjulet til at formidle regnskovens forunderlige rige ved at stimulere både lugte-, høre-, og følesanserne. Det giver oplevelsen i Botanisk Have og Zoo en ekstra dimension og gør oplevelsen mere autentisk. På det første år blev SanseHjulet aktiveret 52.897 gange. Der er cirka 62.000 besøgende om året.

StoryTeller forener inde- og uderum på Jernkysten

Kyststrækningen mellem Thyborøn og Hvide Sande gemmer på et hav af vigtige og interessante fortællinger om livet langs den jyske vestkyst. Disse fortællinger formidler projektet Jernkysten via forskellige seværdigheder, oplevelser og attraktioner. Projektets formål et blandt andet at tage den klassiske museumsformidling ud i det åbne landskab, og således får den fagligt funderede viden uden for museerne.

jernkysten

Ring til os  på +45 63 43 31 61
– vi er klar til en uforpligtende dialog om dine drømme og visioner