Rådgivning & Konceptudvikling

Realiser ideer og skæve projekter

Velkommen til dig som ønsker at udvikle produkter sammen med os eller ønsker rådgivning fra eksperter indenfor bæredygtige løsninger.

FOKUS PÅ KLIMA OG VEDVARENDE ENERGI

Med en løsning fra EnergiLeg er det muligt at tænke vedvarende energi på en helt ny måde. Integrer vedvarende energikilder på bygninger, FabLabs, haver, legepladser eller andre uderum, og brug omgivelserne og borgernes aktiviteter til at udvinde energi og formindske CO2 udledningen. Sammen med os har du mulighed for at designe løsninger – måske med flere alternative energikilder, som tilsammen kan give et imponerende udtryk og en bæredygtig profil.

VI REALISERER IDEER OG SKÆVE PROJEKTER

Skal områdets energiproduktion komme fra vedvarende energikilder?
Kan udemiljøer oplyses ved hjælp af solceller?
Drømmer skolen om at bygge MakerSpace om energi?
Kan legehuse og udhuse have tag med solceller? og hvad kan energien bruges til? Lys, musik, spil?
Vil du bygge et naturfagligt læringsrum?
Skal det udendørs skolekøkken være selvforsynende med energi?
Kan EnergiCykler med energiproduktion øge motivation indenfor rehabilitering?
Er du kunstner og skal have en bæredygtig lydinstallation eller lydkunstværk, så kan vi løse det!

Benyt eksempelvis vindmøller og solceller på en diskret måde, og gør dem til en del af omgivelserne, lad cykelskure være overdækkede med solceller, eller lad et legetårn være mast for en vindmølle. Lad kilderne bidrage til den samlede strømproduktion eller lad dem drive enkelte forbrugsenheder. Tænk nyt, når energikilder skal integreres i det offentlige rum og vær med til at gøre bæredygtighed til en naturlig del af hverdagen.

STÆRK KOMPETENCEPROFIL INDENFOR BÆREDYGTIG ENERGI

Vi har mange års erfaring og brede kompetencer inden for bæredygtig energi. Vi har stort kendskab til vindmøller, varmepumper, solcelleløsninger og montage. Fælles for alle i teamet er, en passion og evne til at skabe innovative løsninger – som gør en forskel for miljøet.

LÆRING OM ENERGI

Hvis du er nysgerrig på hvordan du kan bruge for eksempel  solceller og vindmøller til læring om energi, så læs mere om ScienceLab her (undervisning i fremtidens kompetencer/naturfag & teknologi i praksis ).

Leder du efter vores VindMølle, så kig her.

Læs om EnergiLegs egen produktion via solceller og vindmølle. 
Kontakt os og drøft din ide med os.

Forandring af noget vi skaber

klimataarnet

Klimatårnet på Gadehaveskolen i Høje Taastrup indgår både som en del af den naturfaglige undervisning - og så er det også åbnet for andre interesserede. Læs mere om tårnet her. 

Ring til os på +45 63 43 31 61
– vi er klar til en uforpligtende dialog om dine drømme og visioner